Blog: AutoChart LiveShare

27 juli 2018 Bart van den Boom

Hoe werkt LiveShare?

Liveshare van Humminbird is een geweldige manier om waterkaarten te delen. Je maakt op je Humminbird visvinder waterkaarten met Autochart live. Dit zijn de ACU-bestanden die te vinden zijn op je Zeroline kaart. Je kunt de data/bestanden die je hiermee krijgt uploaden naar de pagina Liveshare op de website van Humminbird. 

Veel Humminbird gebruikers over de hele wereld maken gebruik van Liveshare. Het mooie hiervan is dat je ook de data van deze mensen kunt downloaden en op een zeroline kaart kunt zetten en gebruiken! Houd wel rekening dat er 6 type zeroline kaarten bestaan, voor iedere regio in de wereld een kaart. Je kunt dus bv geen meren in Amerika op een Europese kaart zetten. Maar dat lijkt mij ook niet nodig ik denk dat we ons met een Europese kaart wel kunnen redden.

Moeilijk is het niet en je krijgt er veel voor terug! Accurate kaarten altijd voor handen, en functies zoals Follow the Contour zijn gewoon te gebruiken op je gedownloade kaart! Dit scheelt tijd om kaarten te maken op het water en je kunt dus meteen beginnen met vissen op de juiste spots. Je kunt waterkaarten van andere merken niet vergelijken met Autochart LiveShare deze kaarten ondersteunen namelijk al die extra functies niet en dat zal ook niet gauw gebeuren. Het zijn namelijk functies van Humminbird en MinnKota. MinnKota motoren en Fishfinder van Humminbird werken dan ook perfect samen! De zogenaamde One boat netwerk van Humminbird is uniek in de wereld en er is niet één merk die alles zo met elkaar kan laten communiceren!

Kijk maar eens verder op mijn site of op die van Humminbird voor de vele mogelijkheden! Klik op deze link voor info over: Live share van Humminbird of ga direct naar de inlogpagina en maak een account aan: Live share login

Liveshare PC

Sponsoren en Partners