Tarieven voor sonartraining/-instructie

Wat kost de sonartraining?

De tarieven van de sonartraining hangen af van waar je het water op wil en of je de training op mijn boot wil volgen of op je eigen boot. In elk geval moet je rekening houden met een starttarief. Daarvoor krijg je twee uur uitleg. Meer tijd nodig? Daarna geldt het uurtarief. Om individuele aandacht te kunnen geven is het maximaal aantal deelnemers aan de training twee.

Hoeveel uur heb je nodig?

Hoelang de training/-instructie duurt, is afhankelijk van jouw voorkennis en van hoe snel je het werken met de verschillende sonartechnieken oppikt. Heb je het na één of twee uur wel door? Dan betaal je alleen het starttarief. 

Tarieven sonartraining op jouw boot

Wil je de training volgen op je eigen boot? Dan bedraagt het starttarief € 195,-, dat is inclusief reistijd en 2 uur instructie. Voor ieder uur extra geldt het uurtarief van € 62,50

Let op: voor de training moet je boot voorzien zijn van een installatie die voldoet aan de normen van Humminbird en Minn Kota. Dus bijvoorbeeld geen combinatie van verschillende merken of ondeugdelijke bekabeling.

Tarieven sonartraining op mijn boot

Bij instructie op mijn boot bedraagt het starttarief € 255,-, dat is inclusief reistijd en 2 uur instructie. Voor ieder uur extra geldt het uurtarief van € 65,00.

Bart van den Boom

Waar gaan we te water?

De standaardtarieven gelden voor sonar instructie op De Gouden Ham in Maasbommel. Wil je ergens anders het water op? Dat kan! Je betaalt dan een extra vergoeding voor de brandstof en reistijd, van en naar de gemeente Overbetuwe. Vindt de training plaats op jouw boot, dan bedraagt de brandstofvergoeding € 0,45 per kilometer. Gaan we met mijn boot, dan is dat € 0,50 per kilometer. De vergoeding voor de reistijd is € 60,- per uur.

Let op: bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld voor gebruik van een trailerhelling zijn niet in de prijs inbegrepen.

Update vóór de training je software

Zorg voordat we het water opgaan dat de laatste softwareversie is geïnstalleerd, zodat je sonarapparatuur goed functioneert. Nu updaten? Klik op onderstaande link en selecteer hier jouw type Humminbird Fishfinder. Volg vervolgens de handleiding van Humminbird om de nieuwste software op je toestellen te zetten.

Klik hier om de nieuwste software te downloaden van de site van Humminbird

Betaling

Na inschrijving voor de sonartraining krijg je een factuur voor het starttarief en eventuele reistijd en kilometervergoeding. Je wordt verzocht deze kosten voorafgaand aan de training te voldoen. Eventuele extra uren dienen contant en gepast te worden voldaan op de boot.

Trailerhelling

voetpond-trailerhelling-Goudenham

Trailerhelling Bovendijk 1 Maasbommel

Hiernboven zie je de trailerhelling waar we de boot te water laten en waar de uitleg gegeven wordt!

Instructie - sonar - training

Sponsoren en Partners