Sponsors en Partners

Technautic BV

Technautic is onderdeel van Way Group. Technautic is de specialist op technisch-nautisch gebied. Je kunt er terecht voor technische adviezen en kwalitatief hoogwaardige producten voor de boot.

Technautic is o.a. de importeur van merken zoals;  Humminbird, Minnkota. Dit zijn in de maritieme wereld zeer bekende producten van hoge kwaliteit. Ik ben er natuurlijk zeer trots op dat ik al een aantal jaren met zo’n mooi bedrijf mag samenwerken.

Wil je weten wat Technautic nog meer levert? Of ben je geïnteresseerd in Humminbird fishfinders of Minnkota electro motoren. Neem gerust een kijkje op de onderstaande sites!

Technautic
Humminbird
Minn kota

Macfishing BV

Macfishing BV is opgericht door Eigenaar Wim van Vliet in het jaar 2000. Hij heeft zich toegelegd op het hogere segment binnen de hengelsport.

Mac Fishing importeert en distribueert diverse topmerken binnen de Benelux. Waaronder de zeer gevoelige hengels van St.Croix waarbij je ieder klein stootje (aanbeet) van de vis registreert. Hierdoor ga je gegarandeerd meer vis vangen!

Met deze uitermate lichte en gevoelige hengel heb je het perfecte wapen in handen om zelfs de kleinste aanbeten te registreren die je anders nooit gevoeld had!

Neem gerust een kijkje op de site van Macfishing of St.Croix.

Macfishing
St.Croix

Flambeau Outdoors

Kunstaas opbergsystemen
Flambeau is o.a. leverancier van tackel boxen. Het opbergsystemen voor je kunstaas. Tackel boxen van Flambeau zijn zeer sterk en bepaalde typen waterdicht. De boxen zijn voorzien met een technologie genaamd, ZERUST! Deze technologie zorgt ervoor dat de haken van je kunstaas niet gaan roesten.

Voor meer informatie klik hieronder voor de site van de verdeler van Flambeau!

Flambeau Outdoors

Navionics waterkaarten

Navionics is een toonaangevend bedrijf op het gebied van digitale waterkaarten en navigatie-oplossingen. Hun waterkaarten worden wereldwijd gebruikt door watersporters, vissers, en andere mensen die op het water werken of recreëren.

De kaarten bieden gedetailleerde informatie over waterdieptes, stromingen, getijden en andere belangrijke navigatiegegevens. Navionics waterkaarten zijn beschikbaar voor verschillende apparaten, waaronder GPS-plotters, mobiele telefoons en tablets, en bieden gebruikers een nauwkeurige en betrouwbare navigatie-ervaring op het water.

kijk eens rond op de pagina van Navionics door op onderstaande logo-link te klikken!

Navionics

Sponsoren en Partners