Boot en Techniek

 

 

 

Alumacraft Navigator met Honda 60 PK

Welkom aan boord

Graag stel ik je voor aan mijn Alumacraft Navigator 165. Het is de Tiller-uitvoering, wat wil zeggen: met knuppelbesturing. De boot is 510 cm lang, 231 cm breed en biedt plaats aan drie volwassenen. Als prostaffer van Technautic beschik ik op mijn boot altijd over de nieuwste technologie en up-to-date sonarapparatuur.

De aandrijving

De boot wordt aangedreven door een Honda 60 PK. Een uitstekende motor, die in samenwerking met de boot een optimale prestatie levert. Met twee volwassenen haal je met gemak 50 kilometer per uur.

Techniek aan boord: Humminbird sonar en schermen

Het beeld wordt weergegeven op twee Humminbird solix schermen: een solix 12 G2 en een solix 12 G3 mega imaging+. Deze touchscreens zijn ook te bedienen met de druk en draaikoppen.

Humminbird solix mega imaging+

Op de boeg: de Minn-Kota Ultrex i-pilot link

De Minn-Kota Ultrex BT i-pilot link is niet alleen het neusje van de zalm, deze veelzijdige motor siert ook de boeg van mijn boot. Je kunt er echt alles mee en de motor is bovendien voorzien van een heel nauwkeurige ankerfunctie.

Minn-Kota Ultrex
Minn-Kota Ultrex

 

Op de spiegel: Minn-Kota Vantage

Achterop de spiegel is de Minn-Kota Vantage gemonteerd. Deze elektromotor is ideaal om mee te backtrollen. Verticaal vissen en backtrollen gaan heel goed samen en deze motor leent zich daar uitstekend voor.

Minn-Kota Vantage
Minn-Kota Vantage

 

Humminbird Mega Live

Mega Live Imaging is een extra transducer, je kunt hiermee live zien hoe vissen zich gedragen en meteen op hun gedrag reageren! De mega live is op drie manieren te gebruiken. 1; Down mode 2; Forward mode en 3; Landscape mode. Kijk op mijn blog of bij mijn video‚Äôs voor meer informatie over de mega live!

Blog; Humminbird mega live

Video;Humminbird mega live

 

 

 

 

 

 

 

Type sonar dieptemeter