Sponsors en Partners

Technautic BV

Technautic is onderdeel van Way Group. Technautic is de specialist op technisch-nautisch gebied. Je kunt er terecht voor technische adviezen en kwalitatief hoogwaardige producten voor de boot.

Technautic is o.a. de importeur van merken zoals;  Humminbird, Minnkota en Talon. Dit zijn in de maritieme wereld zeer bekende producten van hoge kwaliteit. Ik ben er natuurlijk zeer trots op dat ik al een aantal jaren met zo’n mooi bedrijf mag samenwerken.

Wil je weten wat Technautic nog meer levert?

Of ben je ge├»nteresseerd in Humminbird, Minnkota of Talon. Neem gerust een kijkje op de onderstaande sites! 

 

Technautic

 

Humminbird

minnkota-talon

Minn Kota

 

Hengelsportgroothandel Mac Fishing BV

Macfishing BV is opgericht door Eigenaar Wim van Vliet in het jaar 2000. Hij heeft zich toegelegd op het hogere segment binnen de hengelsport.

Mac Fishing importeert en distribueert diverse topmerken binnen de Benelux. Waaronder de zeer gevoelige hengels van st. croix waarbij je ieder klein stootje (aanbeet) van de vis registreert. Hierdoor ga je gegarandeerd meer vis vangen!

Met deze uitermate lichte en gevoelige hengel heb je het perfecte wapen in handen om zelfs de kleinste aanbeten te registreren die je anders nooit gevoeld had!

Neem gerust een kijkje op de site van Macfishing of st. croix.

 

 

Flambeau Outdoors
De leverancier voor opberg systemen

Flambeau is o.a. leverancier van tackel boxen. Opbergsystemen voor je kunstaas. Tackel boxen van Flambeau zijn zeer sterk en bepaalde typen waterdicht. De boxen zijn voorzien met een technologie genaamd, ZERUST! Deze technologie zorgt ervoor dat de haken van je kunstaas niet gaan roesten.

Voor meer informatie klik hieronder voor de site van de verdeler van Flambeau!