Blog: One-Boat Network App Humminbird

5 december 2023 Bart van den Boom

One-Boat Network-App

Transformeer uw smartphone in het brein van uw boot!

Met de One-Boat Network app voor op de smartphone bundelt u moeiteloos uw Humminbird- en Minn Kota-apparaten in één handig en mobiel dashboard, waardoor u ongeëvenaarde controle over uw vissersboot krijgt. Navigeer met Humminbird LakeMaster-Zoetwater kaarten en CoastMaster zoutwater kaarten, en maak vervolgens verbinding met de digitale afstandsbedieningen van de app voor de nieuwste Minn Kota- of Minn Kota QUEST-trollingmotoren en Talon- of Raptor-ankers voor ondiep water.

VX-basis Kaart

Schets uw route en plan uw strategie. Met de gratis meegeleverde LakeMaster VX-basiskaart kunt u uw weergave aanpassen, Waypoints instellen en uw koers uitstippelen.

 

Geavanceerde LakeMaster en CoastMaster Waterkaarten (nog niet beschikbaar in de Benelux)

Ontdek de lay-out van vrijwel elk meer of elke kustlijn: maak gebruik van meer dan 13.000 zeer gedetailleerde LakeMaster-zoetwaterkaarten voor Noord-Amerika en Coast Master-zoutwaterkaarten voor de oost-, west- en golfkust. Deze omvatten gearceerde reliëfkaarten en luchtfoto`s.

Plaats uw boot perfect

Met de digitale afstandsbedieningen van de One-Boat Network App kunt u de navigatiemodus van uw trollingmotor regelen en uw anker in ondiep water bedienen vanaf elke plek op uw boot. Krijg direct toegang tot beide terwijl u navigeert in de kaartweergave van de app.

 

Laat de motor het werk doen

Neem uw nieuwe Minn Kota- of Minn Kota QUEST-motor mee voor een ritje, rechtstreeks vanaf het touchscreen. Beheers uw snelheid, stuurinrichting en de verbeterde GPS-navigatiemodus, zoals Spotlock, Advanced AutoPilot en de geheel nieuwe Drift-modus.

 

Ankeren in een handomdraai

Stop, laat zakken en haal weer op. Zet uw Raptor- of Talon-anker voor ondiep water in een handomdraai vast en trek het weer omhoog met een simpele druk op de knop.

Eenvoudige updates

Blijf up-to-date met naadloze updates voor al uw One-Boat Network-apparaten. Gebruik de app om de nieuwste software voor Humminbird-Fishfinders, de nieuwe Minn Kota- of Minn Kota QUEST-trollingmotoren en uw Raptor- of Talon-ankers in ondiep water te downloaden.

 

Ondersteuning nodig?

Heeft u ondersteuning nodig dan is training wat voor u, kijk eens verder op mijn site wat de Sonartraining op het water inhoud. Wilt u direct van mijn diensten gebruik maken neem dan contact met mij op voor een training op maat! 

Sponsoren en Partners