Bart van den Boom

Aangenaam kennis te maken!

Ik ben Bart van den Boom. Als ambassadeur van importeur Technautic vaar ik al 20 jaar met de nieuwste Humminbird sonarapparatuur en MinnKota- elektromotoren. Mijn kennis en ervaring op het gebied van moderne sonarapparatuur deel ik graag met je in een sonartraining op maat.

Of je sonar nu gebruikt om te vissen of je om een andere reden onder water wil kijken: ik zorg dat jouw apparatuur geen geheimen meer voor je kent.

Van klein zwart-witscherm tot mega Live

Vissen doe ik al zolang ik me kan herinneren. Ik heb met zo’n beetje alle mogelijke sonarapparatuur gewerkt. Van een kleine zwart-wit monitor tot de kleurenschermen van nu met tal van verschillende sonartypes; zoals CHIRP-sonar, down en side imaging, 360° imaging en Mega Live. Dit alles met zeer uitgebreide netwerkmogelijkheden in het Humminbird/-Minnkota- One Boat Network.

Haal het maximale uit je sonarapparatuur

De ontwikkelingen in de sonartechniek gaan razendsnel. Alles bijhouden kost veel tijd. En waar begin je? Met dat taaie en saaie instructieboekje? Of op internet waar je vaak door de bomen het bos niet meer ziet? Menigeen gaat liever gewoon lekker vissen en zet zijn geavanceerde dieptemeter maar weer op de traditionele 2D-sonar.

Zonde van je kostbare sonarapparatuur natuurlijk, om de geavanceerde functies niet te benutten. Daarom help ik je graag met begrijpelijke uitleg en trainingen, zodat je het maximale uit de techniek kunt halen!

Grote snoekbaars Bart van den Boom
Lees verder op mijn website. Uitleg voor wie bedoeld?

 

Sponsoren en Partners